Mondkapje in OV of de electrische scooter met helm op?

Op 6 mei 2020 is door het Kabinet bekend gemaakt dat Nederland weer langzaam gaat draaien. Daarbij horen maatregelen zoals het dragen van mondkapjes in het OV, omdat het lastig is om voldoende afstand te houden.

Is dat de enige oplossing is vervolgens de vraag. Is er geen oplossing mogelijk waar je en voldoende afstand kan houden en je snel en veilig van A naar B kunt reizen. Het antwoord is: Ja!

De elektrische scooter is het veilige alternatief voor het reizen met het openbaar vervoer. Je kan rustig naar het werk zoeven zonder dat je op anderhalve meter afstand van iemand komt. Je draagt daarbij ook nog eens een helm, die tegenwoordig in vele opzichten veiligheid biedt, met eventuele verdere bescherming en je bent lekker buiten in de natuur. Ook hoef je niet bang te zijn voor terugkomende files. Kortom wat wil je nog meer.

En er is nog meer…Doordat je de auto niet meer nodig hebt en het openbaar vervoer evenmin maak je veel minder dagelijkse kosten. Je hoeft geen tram- of treinkaartje meer te kopen. Je hoeft geen benzine meer te tanken. De economisch voordelen zijn ook duidelijk. Met de economische malaise in het vooruitzicht is het ook goed om een elektrische scooter aan te schaffen!

Dus vanuit welk gezichtspunt ook: met het openbaar vervoer kan gelukkig weer, maar met een elektrische scooter rijden is in alle opzichten beter!

Kijk voor meer informatie op: https://www.ridersvision.nl/.